speak now.

Jag vill träffa någon som inte sårar mig mer än vad han gör mig lycklig.

the botten is nådd.

Såg dig med henne idag. Hon där långa, smala med blondt långt hår. Lyser dina ögon för henne? Jag vet inte om dem någonsin gjorde det för mig men jag tror det. Vet ni att man kan se på killar direkt när dem är intresserade, genom att kolla i deras ögon. Dem lyser. Det är så fint när man står mitt emot en kille och han ser på en medan hans ögon är helt blanka och glada. Jag vill att dina ögon ska lysa in i mina och det gjorde så helvetes jävla ont idag. Det gjorde så ont i min kropp och mitt hjärta när jag såg att du stod precis jämte henne, lite bakom. Precis så hon kunde luta sig mot din axel med sin kropp. Du vände inte ens huvudet mot mig och jag gick därifrån så jävla ledsen.

words can be more than just words.

Tumblr_ljyc7djssi1qbjt25o1_500_large

eyes can tell lies.

Tumblr_lf9wnpapds1qcr2yto1_500_large
Ni skulle sett hans blick. Ni skulle sett hans blick efter att vi kyssts. Jävlar vad bra han var på att kyssas förresten. Det kan vara för att jag kände (känner) för honom. Det var ju inte bara en kyss för mig, utan det var ju en förändring i hela mitt jävla osammanhängande liv. I ungefär 2 år har jag kollat på honom. Förstår ni? 2 år och jag har vetat att han har kollat på mig, ni vet, när man känner inombords att han kollar på en men försöker att tänka "nej du inbillar dig bara, du hade bara något i håret". Efter att vi kyssts första gången såg han rakt in i mina ögon. Han såg inte bara en tjej med bröst och längre hår utan han såg mig. Han kollade in i mina ögon och såg mig. För den jag var, eller är. Jag kommer aldrig glömma den blicken. Det går inte riktigt att förklara med ord. Hans ögon var lite blanka och hans blick flackade inte som den brukar. Den var helt stilla, såg in i mina ögon och bara kollade. Vi sa ingenting, vi bara såg på varandra. Sen dess har jag älskat honom.


hope there's someone.

För ett tag sedan kunde jag inte sova. Jag fick panik av tanken att lägga mig i min säng och lyssna på tystnaden. Ni vet, lyssna och höra att ingen finns i närheten. Att höra att man ligger här ensam. Vid tre på natten satte jag på en film och la mig i min säng bara för att försöka koncentrera mig på något annat. Jag slumrade till ofta men vaknade snabbt efter och var klarvaken. Vid sex när alarmet ringde hade jag dem flesta nätterna fått ungefär 2 timmars sömn. Så fort alarmet ringde tänkte jag på dig, varje jävla morgon. Hur kan samma person vara det man tänker på varje gång man vaknar? Så fort jag öppna ögonen sa jag högt fan, varje morgon. Varje gång jag kom hem la jag mig i sängen och sov, av utmattning. Så mycket jag grät varje dag brukar jag inte gråta på månader. Men sen kom en dag, jag vet vilken dag det var. Då jag ungefär en timme efter att jag vaknat tänkte på dig. Jag reagerade starkt över detta. Jag hade tagit ett stort steg och för mig betydde detta jättemycket. Jag älskar dig fortfarande, jag är fortfarande förkrossad och jag är fortfarande så jävla sårad och olycklig. Men jag kan åtminstonde äta frukost utan att bryta ihop.


jag följde dig längst vägen den natten.

Är ni med mig? Ska vi göra detta tillsammans? Ska vi bestämma oss för att skitstöveln inte ska få förstöra oss? Ska vi tillsammans gå igenom hjärtesorg? Det blir skönare när man delar samma känsla med någon, även fast det är kärlek eller sorg. När man vet att man inte är ensam och när man vet att det finns någon som känner samma sak, någon som förstår hur man mår och någon som kan sätta sig in i ens situation. Är jag ensam om att känna sig otillräcklig just nu eller är någon av er ledsen på grund utav någon ni älskar, eller någon ni känner för? Berätta, det brukar kännas bättre när man skriver av sig lite. För jag lovar, ni är inte ensamma ♥

hate that I love you.

Tumblr_ljbepuf1tm1qb8ikqo1_500_large
Jag längtar tills denna jobbiga period är över, jag vet vad som väntar mig, been here done this. Denna jobbiga period framför mig som väntar, att vakna och tänka fan, att somna och tänka jag orkar inte vara ensam och att dansa och tänka var är du. Det jobbiga med detta är att jag är van. Jag är van vid denna känsla, hur man nu kan bli det, och jag vet att jag kommer må bättre. Så småningom. Det kommer att ta ett tag, kanske några månader. Men sedan ska jag må bra. Sedan förtjänar jag att må bra. Sedan ska jag hitta en balans i mitt liv och sedan ska jag njuta av livet. Jag orkar bara inte vänta.

svartsjuk.

Tumblr_ljmziejik61qilfrko1_500_large
Svartsjuk. Varför finns det ens? Varför fick jag en dubbel dos av det och varför kan du inte ens få prata med en tjej utan att jag måste gå ifrån bordet och se mig själv i spegeln och upprepa "skärp dig, skärp dig, det är bara en kompis, skärp dig". Jag visar det aldrig, aldrig. Jag tror att folk inte egentligen ens vet om att jag är särskilt svartsjuk. Denna egenskap hos mig hatar jag. Den är så jobbig och får mig att må så dåligt. Är jag ensam om detta? Jag är medveten om att flertal är svartsjuka men mina kompisar blir ofta förvånade när jag berättar att jag grät inne på toan för att jag såg han krama en tjej. Deras svar blir ofta "Namen, skojar du? Det var ju hans gamla skolkompis". Denna onödiga energi som gör så ont i kroppen. Det gör ont i mig och det är bara för jag bryr mig om dig. Har du någonsin varit svartsjuk för jag kramat en kille? Och har du någonsin varit tvungen att lämna bordet bara för att se din spegelbild och försöka lugna ner dig bara för du sett mig kolla på en kille? Jag tvivlar på det.

Can't take this shit anymore.

Förlåt hjärtan. Förlåt för att jag stängt ute er under en tid. Men denna bloggen handlar om kärlek och kärlek för mig just nu ger mig ångest. Det ger mig så jävla mycket ångest och så jävla mycket stryk. Var längesedan jag var såhär ostabil känslomässigt. Ibland kan jag plötsligt börja gråta, jag tänker på oss på bussen och måste nypa mig själv i armen för att jag inte ska börja gråta och jag måste bita mig i läppen för att inte börja darra i underläppen. Kärlek alltså, denna känsla. Ni vet när man trodde att det skulle bli vi och man såg sig själv spendera fredagskvällen i ens säng med en påse godis? Ni vet när man trodde man skulle gå hand i hand genom stan och ni vet när man trodde att han skulle laga mat åt en medan man själv satt på köksbänken och bara skådade hans rygg? Och sedan plötsligt får man reda på att han bara körde ett jävla spel och allt man var, var ett namn i hans kontaktlista som man kunde smsa när man satt och väntade på bussen och hade tråkigt, eller när man kände att man behövde ett strul. Vi delade på ordet kärlek och jag tog kär medan han tog lek.

I could use somebody.

Jag måste komma över honom. Detta insåg jag igårkväll. Det räcker. Jag tål inte mer psykisk stryk. Mitt hjärta är som en boxningsmatch och matchen måste ta slut nu. Jag förlorade tror jag. Den som vann var nog ingen. Du vann inte, men du förlorade inte heller. Du vann inget, förlorade inget. Jag vann inget men jag förlorade allt.

RSS 2.0