can't take my mind off you

idag är jag ganska fylld med kärlek, till livet. idag var den första gången på två månader som jag skrattade och samtidigt tänkte: oj vad lycklig jag är just nu. och jag verkligen menade det. jag umgås till stora delar med killar, deras hurmor är något som kan få mig att gilla att leva. jag skrattar tills jag gråter. omringa er av sånna personer, okej? personer som får er att må så pass bra så ni gillar att gå upp på morgonen, sånna personer som ni tycker att livet är värt att leva, och sånna personer som ni vill ha i eran framtid.


I can't help you, but I can make you feel better for a while

det gör så ont i mig. att se hur så många hjärtan som är brustna och hur många som känner att dem behöver närhet, jag får ont i mig av att höra och läsa det. för jag vet hur det känns. jag vill inte att någon ska känna sig otillräcklig, för fy fan vad många fina människor det finns där ute. människor som verkligen bryr sig, och människor som vill väl. hur kan man såra en annan människa med flit, hur fan har man mage att utnyttja någon annan för att få ut det man själv vill ha. jag blir sårad av egoism. och jag känner mig ensam. därför vill jag att om ni känner er ensamma, eller behöver någon att prata med, vill jag att ni ska veta att jag finns, även fast inte vi känner varandra.

                                                      [email protected]


i never wanted to see you unhappy.


åh vad jag saknar kyssar. inte sånna där kyssar som smakar som vilken kyss som helst, utan speciella kyssar. dem som betyder någonting. när jag kysste en kille för första gången blev jag besviken, jag trodde att alla smakade och kändes just så. men för bara två månader sedan fick jag känna på en riktig kyss. oj vilken skillnad det var. jag tyckte om honom så mycket. jag klamrade mig fast i honom för jag trodde jag skulle trilla ihop. fick hålla fast mina händer vid hans midja. jag vet inte varför, men jag tyckte det var så förbannat fint att hålla mina händer på hans smala midja, vid byxkanten. jag hade kysst ganska många innan honom, men aldrig riktigt menat något egentligen, jävlar vad annorlunda det kan vara. bara beroende på om man gillar personen eller inte. det går nog inte riktigt att beskriva känslan med ord, man måste uppleva den själv. har du gjort det? jag vill veta vad ni tyckte, eller kanske tycker?

I am heeling


A Fine Frenzy – Near To You


långa nätter.


jag var inne på en annan blogg inatt, hon var precis som jag, anonym när det kom till hennes blogg. hon skrev en text där hon förklarde att hennes läsare känner henne bättre än hennes bästavän. jag tror ni med gör det, inte för ni är sådär övertyget många, men ni vet många saker om mig som inte ens min närmsta vän anar. ingen i min närhet vet att jag ligger uppe på nätterna och lyssnar på fin musik, och kollar på fina bilder som ovan. jag älskar nätterna. nätterna är så fina och lugna, inte stressiga och hetsiga som dagen. men ibland skulle man vilja ha någon att dela nätterna med.


tell me where am i supposed to go.

det sa bara poff så förstod jag, det är han jag vill ha. varför inser man inte vissa saker redan från början? nu när jag tänker efter har jag alltid kollat på honom lite sådär för mycket, jag har alltid skrattat extra mycket åt hans skämt och hans kramar har alltid betytt mest. sen när jag tänker efter, så tror jag faktiskt han också kollat lite extra mycket på mig, men det är så jobbigt att veta att det kommer aldrig att bli vi. jag vet nästan det. för han skulle inte klara av ett förhållande. han skulle inte klara av att han och jag blev vi. han gör så mycket annat och han är en kille som jag tror nöjer sig med att på festerna kyssa en tjej, som han egentligen inte gillar och inte kommer ihåg namnet på nästa dag. men jag vet, jag vet att han också är en kille som vill ha någon att somna jämte på kvällarna, han vill ha någon som följer med hans familj till deras lantställe, han vill ha någon att pussa på pannan och han vill ha någon som lånar hans kläder. han vill ha båda lika mycket, singellivet och förhållandet. och det lättaste är kanske singellivet då, jag tror att han är ganska kluven. det är lite synd att jag inte är likadan, eller egentligen inte, det är nog bra. men jag nöjer mig inte med att kyssa en främling som jag aldrig pratar med igen, jag vill så gärna somna jämte en varm kropp och jag vill så gärna känna trygghet. jag önskar bara att han kunde ge mig det.

feeling a moment.

-kom hit
-vill du det?
-ja
-varför?
-jag vill inte vara ensam

jag tror jag är kär, fan

make your past the past.

                
jag trodde inte jag ska klara det, helt ärligt. du bröt sönder hela min kropp genom att berätta att du inte ville längre. men nu idag, den 21 oktober kan jag med handet på hjärtat säga, att jag kommer klara detta. man gör det, även fast man gråter på morgonen för man vaknade, man ville ju bara sova och drömma. men egentligen, är det bara jag som tänkt på det, eller är det inte läskigt vad ett krossat hjärta gör en rädd. det gör en så fruktansvärt rädd, eftersom man aldrig vill känna så igen. men jag antar att man måste våga om man är trött på att vakna och somna ensam, om man är trött på att ha två vantar för sig själv, jag vill ju dela, man måste nog våga om man vill ha någon att pussa äkta och våga för att få äka pussar.


please don't let me go.

den här killen jag berättade om i förra inlägget är en kille som jag tror inte ska ha någon flickvän. för han är så fri, så jag vet inte om han skulle klara av att ha någon som var beroende av honom (och han var medveten om det). jag älskar att han är så fri. jag älskar när han kisar med ögonen för att se vad som är lite längre bort, varför kan han inte bara använda sina linser? jag älskar när han skrattar, för då hamnar hans tänder alltid mot underläppen och det kommer fram ett ljud som jag aldrig hört förr. jag älskar när han kramar mig bakifrån, för det betyder att han har sett mig när jag inte sett honom.

olycklig kärlek.

det är så jobbigt med dig. jag vet egentligen inte varför, det är bara jobbigt. jag är så kär i dig, tror jag, kanske. eller är jag bara kär i tanken på att ha dig? jag är verkligen beroende av dig, så fort din arm snuddar mig kan jag knappt stå upp, min blick vet inte vad den ska fokusera på, och på senaste tiden har jag svårare att prata med dig, för de orden jag vill säga kommer liksom inte ut.

jag kom ihåg på den hemmafesten för ganska många helger sedan. jag hade fått i mig lite för mycket och allting var så himla bra. jag log. sen kom du genom dörren, jag nästintill svimmade. fumlade mig fram till dig och kramade dig, jag såg att du blev glad, dina ögon lös. åh du har så fina ögon. sedan satt du i soffan och ville att jag skulle sätta mig i ditt knä, det slutade med att vi pussades. vi stod där ute sedan och fortsatte att pussas, då la jag mina händer vid din midja och du drog din jacka runt mig, jag ryser när jag tänker på det.

far far.

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig. På en väldigt kort tid har jag blivit någon jag inte är. Jag tror det är för jag känner mig så obekräftad. Jag har aldrig varit den tjejen som måste höras och synas eller ha kortast kjol och mest urringade linne. Det är jag inte nu heller. Men jag är en tjej som behöver närhet. Jag vill veta att jag duger. Men som man brukar säga, hur ska någon kunna älska dig om du inte älskar dig själv?

stay.

Oftast när jag träffar någon, slutar det med att min mobil blir tyst, eller rättare sagt, att han blir tyst. Jag menar alltså att han slutar höra av sig. Jag brukar fundera på varför. Och nu, tror jag att jag har kommit på det. Jag är en tjej, som till en början verkar ganska enkel, rolig och lätt att vara med. Men efter ett tag, får dem reda på vem jag är bakom denna fasad. Vem jag egentligen är vill säga. Jag är en tjej, som älskar att vara ensam, älskar att fundera kring livet och tänker ständigt på saker som ingen egentligen bryr sig om, en tjej som vet mycket om musik och en tjej som jag tror killar tycker är... svår. Gud vad jag längtar till dagen då jag träffar en kille som älskar mig för att jag tänker längre än näsan räcker, och som älskar mig även fast jag alltid sjunger med i låtarna i bilen, och som älskar mig så mycket som jag älskar honom. En som inte slutar älska mig, bara för att jag älskar honom. Jag hatar killar som bara är ute efter jakten.

For Emma

Idag såg jag något så fint, det var så fint att till och med det tråkiga, regniga höstvädret plötsligt blev fint på något konstigt sätt. Jag var ute med min hund, har ni förresten någonsin tänkt på vilket fint djur det är? Både utanpå- och inuti. När min mormor var som allra sjukast och inte klarade av att stå på sina egna ben, satt hon i rullstolen i sin trädgård och såg på alla oss som lekte och sprang runt barfota i gräset. Min hund (som aldrig anstränger sig mer än han måste) tog ett skutt och satte sig i hennes knä- på något sätt tror jag att han fick en känsla av att hon kände sig ensam. I alle fall. Idag när jag gick ut med min hund gick jag förbi mina grannars hus, mannen i det huset har jag aldrig sett le, aldrig hälsat eller aldrig ens sökt ögonkontakt med någon. Hans steg är alltid bestämda framåt, och så även hans blick. Precis som att han inte gillar människor. Idag när jag gick förbi hans hus var både han och hans fru ute i trädgården. Ett barn hade dem springandes runt benen som jag antar var deras barnbarn. Mannens ansiktsuttryck går inte att beskriva. Hela hans ansikte var skrynkligt i massor med skrynklor eftersom han log sitt bredaste leénde, ögonen var blanka och hela hans ansikte lös av just lycka. Han såg på mig, log och hälsade högt. Han var så stolt, över denna person som sprang runt och skrattade och fäktades med pinnar. Hela jag blev varm i kroppen, även fast jag hade struntat i höstjackan.


RSS 2.0