Jag älskar dig.

Jag älskar dig, jag älskar dig och jag älskar dig och jag vet inte vad jag ska göra. Jag är så jävla delad. Jag vill skriva på facebook men inte verka för på, jag vill prata med dig hela nätterna men samtidigt vill jag inte att du ska veta att jag är så kär i dig som jag är. Jag vill att du ska tro att jag endast är intresserad, inte mer. Inte att jag tänker på dig så fort jag vaknar. Eller att jag sover med mobilen i handen för man vet ju aldrig om du skulle kunna skicka något. Eller att jag inte kan koncentrera mig riktigt när folk pratar med mig. Herregud snälla jag behöver dig.

Secrets.

Vad mycket det är man inte vet om människor egentligen. Så många hemligheter och så många tankar som varje människa döljer och inte talar om för någon, inte ens en bästa vän eller ens man. Bäst att ingen vet om att jag om nätterna får panikångest eller bäst att ingen vet om att jag hoppar över lunchen för jag vill att mina revben ska synas i sommar. Man berättar att man kan ha ångest ibland men inte att man varje natt har panikångest eller man skrattar bort att man inte ska ha någon kaka för det är ju strax dax för bikinin. Men aldrig att man berättar att det faktiskt är något man mår dåligt av. Alla dessa hemligheter som befinner sig hos varje person som ingen någonsin kommer få reda på utan bara ligga och gnaga hos en själv. Som en jävla tickande bomb.

Saknar dig.

Vad jobbigt det är att sakna någon. Så otroligt påfrestande och saknaden inom mig ersätter alla andra känslor som jag vill känna. Lycka, uppskattning och glädje. Bara för att han inte är här. Som ett jävla hål som inte går att fylla med någonting för om jag fyller det med vin blir det bara så uppenbart att jag är ensam, och om jag fyller det med andra killar blir det bara ännu mer uppenbart att det är dig jag vill ha. Jag saknar dig.

Instagram.

Det spelar ingen roll att 31 personer gillade min bild på instagram på mig själv. För han gjorde inte det och jag tycker nu att det troligtvis är den fulaste bilden jag sett på mig.

RSS 2.0