tindrande ögon och vacklande blickar.

jag har hört många säga att ögonen är själens spegel. och fan vad jag tror på det. alla känslor som man har, visar man oftast genom ögonen. är du ledsen över att han sagt något dumt, rinner dina tårar. är du sådär jättekär i någon i din pararellklass vet du inte riktigt vart du ska kolla, och är du glad för du har besvarad kärlek, lyser dina ögon. det är så fint med lysande ögon.

and it hurts with every heartbeat.

jag: vad hände med oss?
du: det kändes inte rätt

just då visste jag att vi var över, bara ett minne och ett bortvänt kapitel. det gör lite ont fortfarande att tänka på dig, men jag har gått vidare. du var ju bara en i mängden, och inte den i mängden.


it's a love story.

jag kommer ihåg nervositeten innan han knackade på dörren. kollade mig i spegeln, duger jag för honom, är jag för ful. när det knackade på dörren ville jag bara flyga ut ur min egna kropp och befinna mig var som helst, ville inte vara flickan som väntade på sin kärlek, trodde hon. låste upp dörren, öppnade, försiktigt, försiktigt. där stod han, han hade sin gråa mössa. en snabb kram blev det som hälsning. lite småsnack om hur man mådde och så, ni vet som man alltid gör. vi tassade upp för trappan till mitt rum, i mina tankar tackade jag pappa för att han hade renoverat det förra året. annars hade man sett min fina hundtapet och alla klistermärkena på fönstret. jag såg på honom, ville att han skulle dra mig tätt intill honom och kyssa mig som ingen annan kysst mig. men har var inte sån, han tog aldrig första steget och gjorde aldrig något man inte var beredd på. vi satte oss i min soffa, fan fan fan, jag skulle tvättat sofftyget, var allt jag kunde tänka på. jag kunde inte koncentrera mig på filmen, andades jag för högt? hade jag valt en dålig film? satt jag konstigt? filmen tog slut och jag såg på honom, han såg på mig, inte som vanligt, han såg mig, såg mig och mitt långa hår och mina gröna ögon, tänkte han mycket på mitt födelsemärke på kinden, jag hade aldrig gillat det. plötsligt pussade han mig på pannan. båda slutade andas och det blev knäpptyst. jag gillar dig. lyckades jag få fram. tystanden som varade i några sekunder kändes som en evighet. vad skulle han svara? och jag gillar dig, jättemycket. resten av kvällen blev vi sittandes i min soffa, grovhånglandes. men det var något som inte kändes rätt, men jag sköt bort tankarna, han hade ju så fina kläder och han var ju en bra kille. är det såhär det ska kännas när man är kär, frågade jag mig själv. men jag visste ju att det inte var det. jag var inte kär i honom, jag var kär i kärleken.


nervositet.

jag börjar nästan gråta. blinkar bort tårarna. jag känner hur illamående kommer och hur magen vänder sig. benen viker sakta sig och jag får ta tag i husväggen för att inte trilla ihop till en klump på marken. ångrar genast att jag satte håret i en toffs, vill ha det runt mig, som en skyddscirkel. blicken flackar åt alla håll. vart fasen ska jag kolla. ser ner på mina små röda ballerina skor. jag ser upp. hej. hejsan. han fortsätter gå, jag klarade det. han såg mig.

perfektion.

ni vet när man har sett någon. och kan inte släppa det. kan verkligen inte släppa honom. han var ju verkligen perfekt. jag har hört så många gånger att perfektion inte existerar, men när jag såg honom (när jag ser honom), tror jag inte på det längre. han är så perfekt man kan bli. och det gör så ont när jag vet att jag aldrig kommer att få känna hans händer runt mitt huvud, medans hans läppar är vid mina. det gör så ont, för han har ju det där bruna håret och de där otroligt charmiga ögonen. när jag ser honom vet jag inte vart jag ska ta vägen. jag blir så otroligt nervös. drar i min tröja, fingrar i mitt långa hår, biter mig hårt i läppen, försöker att låta bli att slänga mig över honom och kyssa honom. men det kommer inte gå längre, jag måste få hans pussar i min nacke.

det snurrar i min skalle.

jag kan aldrig sova om nätterna, så har det varit i ett tag nu. tankarna om att kunna väcka en varm kropp jämte mig som drar mig tätt intill sig och viskar att han inte somnar förrens jag har gjort det, snurrar i mitt huvud hela tiden. att ha någon som andas jämte mig, så jag inte känner mig så ensam. ensam, kall och otillräckligt är så jobbigt. jag vill ha en hand runt min kropp, jag vill ha läppar i min nacke och jag vill ha hjärtslag mot min rygg.


love is not for assholes.

jag minns allt så väl, som om det var igår. vi skulle ta farväl eftersom min buss hade kommit, dumma buss tänkte jag. han kollade på mig och skulle pussa mig, jag vände bort och hans mjuka läppar blev som ett avtryck på min kind. fan tänkte jag, varför vände jag bort? när jag sedan satt på bussen, som alltid skumpade för mycket och gjorde att jag fick ont i magen, pep mobilen till. jag visste att det var från honom. "ville inte du pussa mig" fan, tänkte jag igen, jag hade förstört allt, jag nöp mig själv i armen, hårt, hårt. vad skulle jag svara? mitt svar blev "jo det ville jag, men jag har väldigt svårt att lita på folk" jag hade blivit sårad så många gånger innan, inte igen sa jag till mig själv, inte igen. precis som mitt svar var, var anledningen till att jag inte vågade pussa honom, det var ju bara en puss kan många tänka. men nej, det var inte bara en puss. det var ett svar att jag gillade honom också. vilket jag på något sätt inte ville, jag var ju så jävla rädd för att bli lika sårad som jag blivit förr. det tar så lång tid att läka. nästa gång vi träffades hade jag bestämt mig, man måste våga för att känna på kärlek. denna gången när vi skulle ta farväl stod vi i hans hus. hejdå viskade han i mitt öra och såg mig in i ögonen. hans läppar mötte mina och efteråt viskade han du vågade. jag hade gett honom mitt hjärta och hoppades inte att att han skulle hantera det fel, att skära i det och lämna dem där fula ärren  som jag hade så många av. jag orkade inte. men som alltid, slutade han höra av sig. vilket jävla svin. han visste att jag tyckte det var mer än bara en puss, att jag hade gett honom hela min tillit, och ändå slet han i mitt hjärta som ett barn på julafton. han gjorde mig rädd för kärleken, fan vad jag hatar honom för det. för kärlek kan vara så hemskt fint när inte svin är inblandade.


lyckligt.

jag ska jobba, fan vad jag hatar att lämna honom i sängen. men jag pussar honom lite extra hårt i pannan, och kliar honom lite extra mycket på ryggen, han älskar det, kramar honom lite extra hårt och luktar på honom lite sådär extra mycket ni vet, han luktar så förbannat gott. sen går jag med ett leénde på läpparna. för jag vet att han är kvar när jag kommer tillbaka

magiskt.

härom veckan såg jag något av det finaste jag sett på vädigt länge. jag satt, ganska irriterad, och väntade på parkeringen inne i volvon. framför mig ser jag en stor man, en sån som verkar kunna rädda hela världen, en sån man som någons hjärta slår lite extra för, en sån fin man. bakom honom kommer världens minsta flicka. hon var lika liten som min hund. hon sprang med små steg fram till den stora mannen, sökte hans hand som om hon behövde känna att han var där. han sträckte ut 2 fingrar ifrån sin hand och flickan med de blonda lockarna och lite förstora tröja grep tag i dem. jag kunde inte slita blicken från dem. ibland saknar man att en hand från någon nära gör så att allt ont skyddar en.

never give up.

vad ska man göra med ett hjärta som har så mycket kvar att ge, men inte vågar längre?

det finns så många som har gett upp. "det är inte värt det längre, det är inte värt bubblet i magen när mobilen visar hans namn. det är inte värt alla pussar i pannan, och det är inte värt skrattet som väller ur en när han kysser en, för man är ju så förbannat lycklig". men svaret är: jo. det är värt det. även fast det gör så helvetes ont ibland, så är det värt det.

beautiful.


"the biggest mistake you will ever make is letting fear of I love you stop you from saying it"

 
http://leloveimage.blogspot.com


songs from the past.

Fan vad hemskt det är, hur vissa låtar förstörs efter en romans. Den som var så bra. Känner ni igen er? Det går inte att lyssna på den utan att tänka på hans förbaskade händer som triumferade i samma takt på hans smala ben. Det går inte att lyssna på den utan att tänka på den där fina sommardagen när vi satt i parken och du hade med dig picknick. Hur du stolt visade upp att du inte hade glömt att ta kexen med choklad i, för du visste att jag inte gillade kex annars. Hur du retade mig, för man säger ju kex och inte chex. Det går inte att lyssna på låten utan att tårarna kommer längst kinderna, fan fan fan. Hatar dig, hatar dig och dina kex, låten var så fin med dig. fan fan fan, jag hade ju kommit över dig.


speciell.

han. Han med dem där långa fingrarna som rör sig som ingen annans, som rör dig som ingen annan. Hans fina fräknar som på sommaren blir allt fler och fler, särskillt på näsan. Han med det håret som är lite för långt, men det gör inget. Han med skrattet som gör så du själv bara vill hålla om honom, och aldrig släppa. Han med ögon som alltid glittrar och säger, du är speciell. Det spelar ingen roll hur många kyssar du får av okända, vackra pojkar på ett dimmigt dansgolv, för det är inte hans.

Love.

Folk som håller i varandras händer.
Blickar som inte släpper varandra.
Kyssar som pågår tills man måste gå på det där dumma tåget.
Händer som drar längst någons ryggrad.
Hår som är morgonruffsigt.
Nervositeten som gör en självsäker pojke osäker
Beslutsamheten om vilken klänning som passar till andra dejten, han sa att han gillade blått.
Glädjen som uppstår att man är besvarad.
Leendet som blir när han drar sina dåliga skämt.
Modigheten som bevisar att man vågar.

man ser och hör det överallt, det är så jävla vackert

RSS 2.0