City

Går i stan och låtsas kolla på kläder. Bryter snart ihop. Måste ifrån denna staden, den påminner för mycket om kärlek. Om olycklig kärlek. Om dig.

Sms

Sms. Just dem där smsen. Ni vet när man hoppas av hela sitt hjärta att det är han när det plingar till och försiktigt försiktigt drar man fram mobilen ur fickan. Blundar lite och andas, 1 djupt andetag innan man kollar på skärmen. Om det inte står hans namn dör man lite inombords. Men om det är han så lever man fem gånger så lyckligare än för fem minuter sen. Vet ni vad jag menar? Jag älskar när man får ett sms av den enda personen man vill smsa med. Kanske ett oskyldigt "hej vad gör du" eller kanske ett vågat "tänker på dig". Hur som helst är det fint.

I would die 4 U

Jag kommer ihåg när jag var riktigt kär. När jag var ute med min hund och skulle senare på kvällen träffa honom. Han. Jag kommer ihåg hur jag gick ner i diket så fort det körde förbi en bil, bara för jag var så jävla rädd för att dö, hur sjukt är inte det? Jag var livrädd för att något skulle hända mig innan jag fick träffa honom. Tänk att kärlek kan få en att inte vilja dö, lika mycket som den kan få en att vilja det.

happiness.

Tumblr_lqv5belm1n1r2ze3wo1_500_large
När jag som allra mest vill ha en pojkvän det är när jag är på konsert, tänk att ha någon ståendes bakom och höra musiken och ha någon som har sina händer på midjan och gungar i takt. Tänk att ha en pojkvän när man inte kan sova, som man ligger och pratar med och orden tar aldrig slut, man pratar om livet och hur fantastiskt det kan vara. Tänk att ha en pojkvän när man gråter. När man gråter för sina föräldrar har bestämt sig för att skiljas, eller för ens chef skällde ut en bara för man jobbade lite långsamt den dagen. Tänk att ha en pojkvän när man åker med sin familj till sitt lantställe och springa ner och bada med i sjön, att fiska med eller att bara ligga i gräset med. Tänk att ha en pojkvän när man kommer hem från en utekväll, någon att krypa ner hos som värmer en om benen för man envisades ju att inte ta strumpbyxor även fast man visste att det skulle bli kallt när man stod och väntade på bussen. Tänk att ha en pojkvän när det är vinter, och man går ut en runda men det slutar med att man ligger i snön efter ett snöbollskrig. Tänk att ha en pojkvän att baka med som avslutas med mjölkrig. Tänk att ha en pojkvän.

RSS 2.0