I need you here.

Idag var jag och handlade i en stor matbutik. Jag gick förbi ett par, där mannen var blind. Han kände efter sin kvinna hela tiden och hon log och hennes ögon lös. Den kärleken hörrni. Den kärleken. Så fruktansvärt jävla äkta. Han älskar henne för den hon är, och hon älskar honom även fast han inte påpekar hennes nya skor, eller ser när hon fixat upp sig för dem ska gå på en restaurang. Utan dem älskar varandra för det som finns innanför skalet.

Kommentarer
Postat av: WOW

Mitt ex ville bara blåsa mej på pengar! Flytta in till mej men inte dela hyran. Bröstoperationen betalade jag. Jag vill fan inte träffa mitt ex!Tjejer som inte kan ta att ett förhållande tar slut för att dem är så djävla ego och absolut inte kan se sin eget fel. Dem dissar dej och skriver skit. Jag har slutat att ta skit från dig! Du är så djävla kaxig och då kan du skriva vem du är när du skriver skit om mej.

Hanan Rhawi 23 år (1987) i Södertälje kallar sig JizzieJinx på http://www.flashback.org . Hanan vill ha tillbaka sin arbete för att få bidrag för hon är med barn. Hanan ska ändå fast hon inte har pengar operera brösten ännu större. Var får du pengar till de?

2011-07-06 @ 14:50:15

Skriv nått fint ♥

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0