vem ska jag tro på.

Jag läser mina gamla inlägg och längtar tillbaka. Eller jag läser ett, jag avslutade det såhär: Plötsligt förstod jag varför det aldrig funkat med dem andra killarna. Låt detta vara, jag brukar inte säga såhär, men jag förtjänar fan att detta går bra. Och nu läser jag dem 2 meningarna om och om igen. Varför förtjänade jag inte det? Varför kunde det för en jävla gångs skull sluta med att jag var lycklig. Helvete vad detta livet kan vara orättvist.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Varför ska du skylla på livet när det går dåligt? Och när det går bra för dig då säger du aldrig att livet gjorde så, eller?

Skyll inte på livet, tänk på att det kommer gå bra för dig senare, du kommer hitta den rätta, men just nu så behöver du nog någon bara, någon du tror du kan bli kär i o du blir kär i honom ganska snabbt. Men tror du att det är rätt?

När du är deprimerad så tänk på att andra kan ha värre problem. Jag kan berätta mitt, jag var ihop med en kille i ett år, hans bror ville förlova sig med mig för 4 år sen, o jag sa nej, vi var inte ihop eller så, men han var kär i mig. Killen jag blev ihop med i ett år älskade mej o jag älskade honom, men hans bror sa till honom att han inte ska vara ihop med mig för att jag är en hora. O att vi har haft sex. Så nu jag o min älskling gjorde slut bara för att han tror på hans bror o samtidigt inte, men det är fortfarande hans bror. Så vi lämnade varandra för en lögn som hans bror hittade på. Det är jätte jobbigt. Men jag skyller inte på livet. Skyller på mig själv, fast jag inte gjorde fel. Tro mig ha ett självförtroende, va stark, älska dig själv innan du älskar någon annan, tänk alltid att du är bäst men du måste innan rätta till dina sneda steg. Tänk på att det som är dåligt med dig kan bli bättre. Lycka till :)

2011-08-16 @ 04:02:51
Postat av: Patos

Sv: Hej Amanda! Vill bara säga att jag inte skyllt på livet, anser bara att det kan vara orättvist. Att vissa blir behandlade som dem inte borde bli behandlade, ofta på grund utav andra. Och enligt mig tycker jag att man aldrig ska jämnföra problem, det kommer alltid att finnas människor som går igenom tuffare saker än en själv, men det betyder inte att man inte ska tillåta sig själv att vara ledsen för det som hänt. För ibland händer saker som man själv inte kan rå över, saker som man inte förtjänar händer. Låter som du verkligen gått igenom något jobbigt. Men skyll inte på dig själv, då du själv skriver att du inte gjort något fel. Hoppas allt löser sig! Kram

2011-08-16 @ 20:13:04
Postat av: Emmy

Hjärtesmärta är bland det värsta som finns och jag vill bara säga att jag är i samma sits som dig. Har också tänkt på det med självrespekt på senaste, och det är verkligen viktigt att ha. Låt ingen behandla dig dåligt. Glöm inte bort att de som inte uppskattar dig förtjänar inte dig. I mina jobbigaste stunder försöker jag påminna mig själv om att allt går över med tiden. Vilken tur va? Jag har blivit sårad förut och det har i längden lett mig till något bättre. Och jag har mått bra igen. Det kommer att bli bra igen för dig med. Ta din tid att sörja men tvinga dig sedan att inse när det faktiskt är hopplöst, och gå vidare.



Sometimes good things fall apart, so better things can fall together.

2011-12-28 @ 06:13:37

Skriv nått fint ♥

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0